El nostre regidor de Cultura, Nahuel González, acompanyat de Laura Martínez, de l’ONG Waw Senegal, i del músic Felipe Torres, han presentat aquest matí el primer concert musical solidari a benefici del Projecte Tomboronkoto (Senegal).  Tindrà lloc el pròxim dissabte, 30 de novembre, d’11 a 14.30 h, al Jardí de la Casa de la Marquesa. Hi actuaran els grups XDM+ (punk rock) i Fukushima. L’entrada és gratuïta, però s’hi pot col·laborar amb les consumicions de refrescos, aliments, la compra de samarretes i altres productes de merchandising.

Projecte Tomboronkoto

Sara i Laura són dentista i higienista dental, respectivament, de l’ONG Waw Senegal. Després de realitzar diversos viatges de voluntariat per l’Àfrica van decidir centrar esforços en ajudar, des del punt de vista odontològic, a la gent més desafavorida del Senegal, concretament a Tomboronkoto, a la regió de País Bassari, al sur-est. “Volem ajudar a la gent que no té res i si, per exemple, té mal de queixals no pot accedir a analgèsics i molt menys a assistència mèdica. Per tant, necessitem tant voluntaris, com ajuda econòmica per a adquirir material sanitari i medicació per tal d’oferir-hi un servei bucodental que arribe al màxim de gent possible. La idea és poder anar-hi dues vegades a l’any per a fer un seguiment dels tractaments”, ha assegurat Laura Martínez. En breu, l’ONG obrirà una pàgina web amb tota la informació sobre el projecte.

I festival musical Projecte Tomboronkoto

Nou cicle de música en directe

El festival musical inaugura un nou cicle de concerts de música en directe que el departament de Cultura vol realitzar els dissabtes al jardí de la Marquesa, d’11 a 15 h. Com a novetat, l’escenari es situarà a la part de darrer de la Casa de Cultura (zona quiosquet) per tal de poder protegir-se del fred.

“Faig una crida a la ciutadania perquè vinga a gaudir de la bona música en directe i, alhora, col·labore en causes solidàries com la del Projecte Tomboronkoto”, ha conclòs González.

Write your comment here ...

Deixa un comentari