El nostre regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez Mendoza, ha presentat aquest matí una nova edició de Fira Mercat Gandia. “Prepara’t el Nadal”, la sisena de les 10 fires temàtiques, estarà dedicada a tots els elements necessaris per a decorar les festes d’hivern. Es desenvoluparà del 28 de novembre a l’1 de desembre, al Mercat Municipal del Prado. Obrirà dijous de 19 a 21 h. Divendres i dissabte, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Com a novetat, obrirà també diumenge, de 10 a 14 h.

  • Munta’t el Betlem (pessebre, figures, detalls…), a càrrec de l’Associació Betlemista de Gandia.
  • Arbres i flors (flors i plantes nadalenques, ornamentació, corones nadalenques…), amb les Floristeries Arco Iris i Toni.
  • Regala a Nadal (artesania, adorns, regals, llepolies i dolços de Nadal), amb la Fundació Espurna, el Baul de Luca i el Talleret de Carolina.
  • Decora la llar (detalls, flors de Nadal, decoració…), amb Carlos Barber Deco.

A més, s’hi ha programat manualitats per a xiquets, amb tallers de munta i pinta el teu Betlem, Pare Noel o les boles del teu arbre…

“Prepara’t el Nadal” se suma també a la setmana del Black Friday amb ofertes i promocions per part dels expositors.

Fira Mercat venç l’oratge

D’altra banda, el regidor de Comerç ha mostrat la seua satisfacció pels resultats de Fira Mercat – Xicotets Esdeveniments, que es va desenvolupar la setmana passada i que va tindre més de 2.700 visitants. “Tot i l’oratge advers, sobretot el vent fort, estem molt contents, perquè també era una fira molt especialitzada. A més, continuem augmentant el percentatge de visitants de fora de Gandia (32%): una 17,36% de la resta de la Safor, i un 14,23% d’altres comarques”.

De nou, s’hi va obtindre una puntuació excel·lent, que augmenta per part de visitants: 9’1 (9’5 les de fora de la Safor), i es manté per part dels expositors, amb un 9 sobre 10.

Write your comment here ...

Deixa un comentari