Plantes aromàtiques a l’Aula
22 de novembre de 2019 per mesgandiagrup

La regidora de Gestió Responsable del Territori, Alícia Izquierdo, acompanyada de la responsable a Gandia de l’empresa concessionària de la gestió del parcs i jardins de la ciutat, STV Gestió, SL., Clara Carbonell, ha presentat un nou programa d’educació ambiental, el 15é, de la Xarxa de ‘Ecoescoles’ de Gandia: “Aromàtiques a l’Aula”.

Amb la implicació de STV, s’ha repartit 1.000 plantes aromàtiques autòctones de quatre espècies diferents: Espígol, Timó, Romero i Santolina en tots els centres educatius d’Infantil i Primària de Gandia.
Conjuntament amb les plantes, s’ha distribuït fitxes tècniques, per nivells, amb la descripció, els usos, la reproducció, etc… “Volem que, des de l’escola, els xiquets i les xiquetes es posen en contacte amb les nostres espècies autòctones, que després podran identificar en el seu entorn natural més immediat”, ha assegurat Esquerre.

Per part seua, Carbonell ha destacat el compromís de STV “en la gestió social corporativa, l’ocupació, i en temes mediambientals. Volem inculcar valors educatius ambientals”.

Finalment, l’edil de Gestió Responsable del Territori ha avançat que el seu departament ja treballa en el 16é programa d’educació ambiental de la Xarxa de Escoescoles Gandia, conjuntament amb el Consorci de Residus (COR), sobre del compostatge i molt vinculat al programa “Hort a l’Escola”.

Write your comment here ...

Deixa un comentari