Arranca Fira Mercat Gandia “XICOTETS ESDEVENIMENTS”
20 de novembre de 2019 per mesgandiagrup

El nostre regidor de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Ferran Martínez Mendoza, va presentar ahir la quinta fira temàtica de Fira Mercat Gandia, que comptarà amb 18 expositors que mostraran els seus productes i serveis al voltant de celebracions infantils, com ara naixements, comunions o aniversaris: Vídeo i fotografia; Pastissos i Taules de dolços; Moda infantil; Animació; Regals per a esdeveniments; Espectacles; Maquillatge i Disseny gràfic.

2

Més de 3.700 persones van visitar la setmana passada la fira de “Salut i Consells”. Un 30% de fora de Gandia. S’hi van realitzar més de 2.600 proves gratuïtes (nutricionals, retorn venCós, colesterol, tensió arterial, glucosa…). Expositors i assistents han puntuat amb un 9 el grau de satisfacció.

‼️ Fira Mercat Gandia inclou una nova mostra, no prevista, per a la pròxima setmana: “Prepara’t el Nadal” (fira decorativa de Nadal).

Write your comment here ...

Deixa un comentari