L’Audiència Provincial dona la raó al govern de Gandia
19 de novembre de 2019 per mesgandiagrup

El nostre portaveu i Vicealcalde de Gandia, Josep Alandete Mayor, ha comparegut aquest matí per anunciar els temes tractats a la Junta de Govern.

L’Audiència Provincial ens dona la raó al govern de Gandia desestimant el recurs interposat pels propietaris de la discoteca Cocoloco contra l’acord que ells mateixos van signar amb l’Ajuntament de Gandia i pel qual no haurem de pagar més dels 400.000 € que ja hem hagut de pagar els veïns i veïnes de Gandia en la ruïnosa ‘Operació Cocoloco’ signada pel Govern del Partido Popular de Gandiafa dues legislatures.

D’altra banda, la Conselleria d’Agricultura dóna més temps als ajuntaments afectats per l’incendi de Llutxent per a executar i justificar els treballs agro-forestals realitzats a partir de les ajudes rebudes.

Des de l’Ajuntament estem treballant de valent des del primer dia per fer valdre les ajudes i pal·liar la tragèdia. De fet, hui també hem aprovat la darrera ajuda privada per a un tractor que s’havia fet malbé en l’incendi, dins les línies d’actuació per a habitatges i agràries.

Write your comment here ...

Deixa un comentari