Nova edició de Fira Mercat Gandia: “Salut i Consells”
13 de novembre de 2019 per mesgandiagrup

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez Mendoza, acompanyat dels farmacèutics del comité organitzador, Cristina Morant i Joaquin Peiró, ha presentat aquest matí una nova edició de Fira Mercat Gandia. La quarta de les 9 fires temàtiques estarà dedicada a la “Salut i Consells” i es desenvoluparà del 14 al 16 de novembre, en el Mercat Municipal del Prat. Obrirà el dijous de 18 a 21 h. La resta de dies, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.

Està organitzada pels farmacèutics de Gandia, sota el paraigua del Col·legi de Farmacèutics de València, i el suport del departament de Comerç. Pretén posar a l’abast de la ciutadania l’àmplia oferta de serveis destinats a millorar la salut i el benestar, fomentant estils de vida saludables.

“Busquem posar en valor també la tasca professional que realitzen els farmacèutics de Gandia en aspectes que van més enllà de dispensar medicaments. Són una gent molt experta i preparada. De fet, participen totes les farmàcies de la ciutat, a més de les del Real i Benirredrà”

De nou, es torna a experimentar un canvi radical en la manera d’exposar els productes, els quals no s’ordenen per farmàcies, sinó per sectors i tipus de serveis que es presten. Així, s’oferiran més de 15 serveis d’informació, test i assessorament gratuïts, amb professionals especialitzats:

 • Mesura de tensió, colesterol, ferro, sucre…
 • Psicòleg sobre estrés per a dormir (insomni i conseqüències).
 • Xicotet mercat d’aliments més adequats per a les malalties més comunes.
 • Mostra de diferents categories.
 • Dermoanalizador de les taques en la pell, consells…
 • Informació per part de les associacions de familiars de malalts d’Alzheimer, Parkinson i Càncer.
 • Mostreig venós (varices…)
 • Assessorament en nutrició infantil i adulta…
 • Fitoteràpia molecular.
 • “Topias” de pell en xiquets i adults (mostreig i informació).
 • Proves per a determinar l’ull sec (test i recomanació).
 • Màquina per a determinar la salut del cabell.
 • Productes d’ozó.
 • Coaching nutricional (per a determinar desequilibris).
 • Prevenció cardiovascular (test de factors de risc…).

En paral·lel, hauran més de 20 xarrades i tallers sobre *probióticos, podologia infantil, dermatologia, nutrició, salut articular, sexual, farmàcia veterinària, psicologia…

WhatsApp Image 2019-11-12 at 17.49.56

Write your comment here ...

Deixa un comentari