El Pla Edificant no para
13 de novembre de 2019 per mesgandiagrup

El nostre portaveu Josep Alandete Mayor, Vicealcalde de Gandia i Regidor d’Urbanisme, ha comparegut en roda de premsa per respondre al Partido Popular de Gandia i les seus crítiques al Pla Edificant.

Gràcies al Pla Edificant en la nostra ciutat s’invertirà més de 20 milions d’euros amb actuacions de diferent impacte, des des de la construcció d’un nou centre escolar com és el de Les Foies, la rehabilitació i ampliació de l’Ausiàs March, fins a diferents obres de reforma i adequació de tota la resta de centres.

“Lamentem que el Partido Popular de Gandia, que ha tingut tota la informació i transparència per part del meu departament, haja eixit en roda de premsa abans de la Comissió informativa d’Urbanisme que es celebrava hui mateix de matí, en la qual han decidit abstenir-se a pesar d’haver tingut, abans i després, totes les respostes tècniques per part dels funcionaris municipals als seus dubtes”

Write your comment here ...

Deixa un comentari