Comencen els treballs de localització de la fossa de Gandia
12 de novembre de 2019 per mesgandiagrup

Hui és un dia molt important per seguir avançant en reparació i justícia a la nostra ciutat, i és que s’han iniciat els treballs de localització de la fossa comú amb 62 persones afusellades durant la dictadura franquista al cementeri de Gandia.

El nostre regidor de Memòria i Qualitat Democràtica, Nahuel González López, ha anunciat que un equip de geo-radar d’una empresa especialitzada, subvencionat per la Diputació de València, hi buscarà durant dos dies al subsòl.

Es tracta de la primera fase i l’objectiu és localitzar les persones desaparegudes de Gandia i la comarca, exhumar-les, perquè les seues famílies, majoritàriament agrupades en l’Associació de Víctimes del Franquisme de Gandia, puguen enterrar-les amb la dignitat que totes les víctimes es mereixen.

Write your comment here ...

Deixa un comentari