El nostre regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez Mendoza, ha fet hui un balanç de la primera de les 9 fires temàtiques de Fira Mercat Gandia: “Som el que mengem”, la fira ecològica, local i de nutrició que es va desenvolupar el 24 i 26 d’octubre passat.

Així, s’hi ha comptabilitzat més de 4.200 assistents, el 71’3% de Gandia; el 20’1% de la Safor i un 8’6 % de fora de la comarca. Per aquesta raó, el departament de Comerç incidirà més  en la promoció més enllà de Gandia, “el que ens fa ser més optimistes encara”.

La valoració, gràcies a una enquesta que es realitzava a l’eixida del mercat, també ha estat excel·lent. De fet, els visitants han puntuat amb un 9 (Gandia), un 10 (la Safor), i un 8 (altres) la qualitat de Fira Mercat-Som el que mengem. Més satisfets encara han estat els prop de 20 expositors, que li han atorgat un 10.

“Hem superat les expectatives, tant des del punt de vista quantitatiu, com qualitatiu. A més, la presència els ha eixit rendible als expositors. Els resultats són molt bons pel que fa a la promoció i venda dels seus productes. Alguns comerços han venut el triple més que a les seues botigues. Agraïm la confiança dels visitants i dels expositors en aquesta iniciativa que pretén dinamitzar i impulsar el comerç local”, ha assegurat Martínez.

A hores d’ara, està en marxa ja “Mercat de les Flors”, el tradicional mercat de Tots Sants, amb 14 expositors, que romandrà obert fins al 31 d’octubre, de 8 a 21 h, de forma ininterrompuda.

La pròxima setmana obri Fira Mercat-Espai Moda, del 7 al 9 de novembre.

 

Write your comment here ...

Deixa un comentari