X Festival solidari Alma De Acero Gandia
24 d'octubre de 2019 per mesgandiagrup

 El nostre regidor de Cultura i Participació Ciutadana, Nahuel González López, ha presentat aquest matí el X Festival solidari Alma De Acero Gandia

“El festival és ja un referent a Gandia, pel qual passen milers de persones. La música hi és molt present. Però, sens dubte, la principal característica és la solidaritat. Per això vull agrair la tasca d’Alma de Acero, els col·laboradors i els tècnics del departament de cultura… És important que acudisca la ciutadania, perquè gaudirà de la programació i col·laborarà en un tasca solidària”

X Festival Alma de Acero

Tindrà lloc el 26 i el 27 d’octubre, al jardí de la Casa de la Marquesa, amb moltes activitats per a tots els públics: concerts, exposició de motos i estands de merchandising, espectacle i berenar infantil, concurs de paelles, focs d’artifici, esmorzar ‘moter’ sense gluten… L’entrada és gratuïta.

Els beneficis es destinaran a projectes per a l’àrea de Pediatria de l’Hospital comarcal Francesc de Borja.

Write your comment here ...

Deixa un comentari