Ahir va tindre lloc a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, la reunió semestral de la comissió gestora que estableix els usos i
la programació a desenvolupar en les seues dependències.

Aquesta comissió està formada per representants de la Fundació Bancaixa, entitat propietària de l’edifici, i de l’Ajuntament de Gandia, encapçalades respectivament pel president de la Fundació, Rafael Alcón Traver, i pel regidor de Cultura de l’Ajuntament, Nahuel González.

En l’esmentada reunió, des de la Fundació Bancaixa es va plantejar la realització d’una exposició de prestigi que commemorarà en el 2020 els 20 anys de la inauguració de la Casa de Cultura. Aquesta exposició estaria formada per obres d’artistes contemporanis, entre els que es troben l’Equip Crònica i Manuel Valdés, entre altres, les quals són propietat de la Fundació.

Així mateix, en la reunió es va donar compte de la memòria d’activitats realitzades en la Casa de Cultura durant l’any passat i que, en xifres, es resumeix en 327 actes culturals celebrats, amb una assistència total de més de 80.000 persones comptabilitzades.

Nahuel González, regidor de Cultura, ha assenyalat que “en aquesta primera reunió com a responsable municipal de Cultura, m’ha sorprès gratament l’ambient de concòrdia i la predisposició de la Fundació Bancaixa a l’hora de reconèixer l’activitat que genera la Casa de Cultura, la qual cosa garantirà que els actes commemoratius dels 20 anys de la seua inauguració seran tot un èxit”.

Write your comment here ...

Deixa un comentari