El nostre regidor de Normalització Lingüística i de l’Agència de promoció del valencià, Nahuel González López, , acompanyat del representant de la Plataforma per la Llengua, Manuel Carceller,  ha presentat aquest matí el Taller de doblatge gratuït que tindrà lloc el pròxim dilluns, 21 d’octubre, a les 19 h, a la Casa de la Marquesa.

“Volem aprendre més de la nostra llengua a través de professionals del doblatge com Francesc. Per això vull agrair l’esforç de la Plataforma per la Llengua en defensa del valencià i per acabar amb la discriminació lingüística que encara patim els valencianoparlants en el nostre dia a dia”. González ha assegurat que s’està col·laborant també amb el Campus de Gandia de la UPV per a la promoció del valencià dins els estudis relacionats amb el camp audiovisual.

Per la seua banda, Carceller ha definit la Plataforma com una “ONG del valencià. A través de la qual realitzem accions molt diverses per tal de promocionar la llengua en diferents àmbits, com ara amb les persones nouvingudes. També activitats de reivindicació del valencià per a la seua normalització en el món audiovisual, en condicions d’igualtat amb altres llengües”.

Al taller, d’una forma lúdica, s’hi doblaran escenes de films en valencià, tal i com es fa ja a molts col·legis i instituts. Per això s’ha fet una crida a la ciutadania a participar-hi. Especialment al professorat, per tal de conèixer l’experiència i traslladar-la després als seus centres.

Write your comment here ...

Deixa un comentari