Els nostres regidors Josep Alandete Mayor, Vicealcalde de Gandia i Regidor d’Urbanisme, i Ferran Martínez Mendoza, Regidor de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació, van realitzar ahir una visita tècnica per fer un seguiment del progrés de les obres d’urbanització de l’entorn de l’Espai Baladre, situat en la Platja de Gandia.

A hores d’ara, s’està completant l’actuació sobre 12.500 m2, la zona enjardinada, amb la sembra de la gespa (11.000 m2), col·locant-hi el sistema de reg, instal·lant l’enllumenat públic… S’hi han creat camins amb diferents tractaments i s’hi ha tancat l’espai amb 6 accessos controlats.

L’actuació també contemplava l’adequació del carrer Vicente Calderón, on s’hi ha reduït la calçada, ampliant voreres i zones d’aparcament.

Write your comment here ...

Deixa un comentari