Treballem en una reforma integral en els carrers del carrer Carmelites i Jesuïtes per a convertir-los en zona de vianants. El projecte s’emmarca com una ampliació de la millora dels accessos al col·legi Carmelites, que ha sigut aprovada dins dels Pressupostos Participatius d’enguany.

El nostre portaveu Josep Alandete Mayor, Vicealcalde de Gandia i regidor d’Urbanisme, ha explicat hui a Grupo RadioGandia que la reforma s’emmarca en la nostra decidida aposta per un centre històric per als vianants, un espai amb comoditat i benestar per al veïnat i visitants.

“Obrim un procés participatiu per escoltar a la ciutadania, perquè tothom faça seus el projectes i involucrant-la, junt amb el teixit associatiu, com els comerciants del centre històric. Definim l’ús del nostre centre històric.”

Write your comment here ...

Deixa un comentari