Cultura inclusiva al Teatre Serrano
11 d'octubre de 2019 per mesgandiagrup

 El nostre regidor, Nahuel González López, acompanyat del president d’ Asaem Salut Mental La Safor, José Vázquez, i del membre de la companyia Aiguamar Teatre, Mariano Lloret, ha presentat l’espectacle teatral “Trio Faraona”

L’acte té una finalitat solidària, ja que la taquilla recaptada anirà destinada a sufragar les activitats que realitza durant tot l’any ASAEM. “A més, dins la tasca de rehabilitació, les activitats culturals ens ajuden a que la integració siga més plena. Des de fa anys busquem espais de visibilitat fora de la salut mental, el nostre treball diari”. Vázquez ha aprofitat per recordar que durant la pròxima setmana, a partir de dilluns, un estand d’ASAEM estarà present al Centre Comercial “La Vital”, amb informació i venda de productes de l’associació. També s’hi podrà visitar la seua exposició “INTEGRADOS” i als cines es projectarà abans de cada pel·lícula un spot del col·lectiu. Dissabte 19, s’hi farà un conta-contes del llibre “La colla de Nelson”, de José Figueres. I el 26 d’octubre tindrà lloc el tradicional sopar benèfic, que es trasllada enguany a “TU&ME resort”.

 “L’objectiu del departament de Cultura és posar el Teatre Serrano a disposició dels col·lectius socials com a altaveu de les seues reivindicacions i perquè ajude a la seua autogestió. En aquest sentit, ASAEM és un referent, no només en el seu àmbit, sinó també en el cultural. A més, “Trio Faraona” aporta qualitat al Serrano, per això convide la ciutadania a assistir-hi”,

? El col·lectiu de salut mental busca donar visibilitat i trencar estigmes mitjançant la cultura.

Write your comment here ...

Deixa un comentari