El Vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete Mayor, i el regidor de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Ferran Martínez Mendoza, s’han reunit aquest matí amb els representants dels polígons industrials Alcodar i Benieto i de FAES – Federacion de Asociaciones de Empresarios de La Safor, per tal d’abordar la constitució de la Comissió d’Àrees Industrials de Gandia, que tindrà com a objectiu coordinar i impulsar el Pla d’Acció Polígons 4.0, elaborat des de l’Ajuntament de Gandia.

S’hi ha acordat també el calendari de reunions i la seua composició que estarà formada pels dos regidors, un representant de cada àrea i els designats per FAES.

Entre altres assumptes, s’hi ha parlat també del seguiment de la instal·lació de la subestació de Sanxo Llop i de l’impuls de l’Oficina de Captació d’Inversions, gestionada des de l’àrea de Polítiques Econòmiques.

Write your comment here ...

Deixa un comentari