Gandia tindrà una exposició sobre l’obra de Josep Renau
24 de setembre de 2019 per mesgandiagrup

El nostre regidor, Nahuel González López, regidor de Cultura, es va reunir ahir a la Casa de la Marquesa amb el Secretari de l’Institut Internacional d’Estudis Borgians i President de la Fundació Josep Renau, Eliseu Climent, i altres membres de l’executiva, per tal d’abordar diversos temes relacionats amb les entitats que presideix i la col·laboració amb l’ Ajuntament de Gandia. L’objectiu és la difusió de l’obra borgiana a través dels diferents espais culturals de Gandia, així com albergar l’exposició “Renau. El combat per a una nova cultura”, prompte a la nostra ciutat.

“Per a Gandia és un plaer poder comptar prompte amb l’obra de Josep Renau, que durant molts anys ha sigut custodiada per la seua Fundació que pretén donar a conéixer al més gran cartellista de la nostra història en els moments més durs de la guerra. També poder intercanviar la difusió de l’obra borgiana que alberga moltíssima documentació per desclassificar i que sense dubte suposa un orgull per a la nostra ciutat. Gràcies per la col·laboració, Eliseu”

Write your comment here ...

Deixa un comentari