Josep Alandete Mayor, Vicealcalde de Gandia i Regidor d’Urbanisme, ha comparegut per anunciar el projecte d’adequació de l’aparcament del Gregori Maians, un projecte d’una gran rellevància per a la nostra ciutat i per al veïnat del barri de Corea.

Les obres consistiran en el condicionament, asfaltat, senyalització, il·luminació i supressió de barreres arquitectòniques al solar.

A més, a més, el nostre portaveu ha anunciat que es realitzaran excavacions arqueològiques per a considerar si hi ha algun element del patrimoni a protegir, tal com marca la Llei: “Els treballs al subsòl han fet necessari encomanar a l’empresa un estudi arqueològic per tal de descartar qualsevol afecció sobre restes arqueològiques. Cal recordar que a pocs metres, al solar de la desapareguda Ermita de les Ànimes, s’hi troba un jaciment amb restes d’una antiga alqueria islàmica del segle X. Per tant, des de l’Ajuntament vetllarem també per la conservació del nostre patrimoni.”

Write your comment here ...

Deixa un comentari