El nostre regidor Ferran Martinez, regidor de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació, va assistir a la presentació tècnica dels resultats dels dos Projectes experimentals, de l’Acord Territorial de la Safor.

  • 1. Gammificació, transformació digital i networking per a la dinamització del mercat de treball

Es tracta d’un programa per ajudar, definir i impulsar els perfil professionals, orientar-los a les demandes del mercat laboral del segle XXI; millorar les competències i productivitat personals i practicar el networking amb empreses.

  • 2. Empreniment i innovació en sectors clau de l’economia comarcal

Itinerari per a impulsar els negocis en Internet, en especial dels sectors comercial i turístic, augmentar-ne la visibilitat, i afavorir la promoció en línia i els nous canals de comercialització en línia.

“Pel que fa al programa de Gammifació, 1337 persones ateses en orientació professional, 787 participants en cursos i tallers, 266 hores formatives en 44 accions formatives. Cal destacar que el 50% dels participants d’Urbajobs han trobat feina, aconseguint prospecció i col·laboració amb 131 empreses de la Safor i on a més a més s’han gestionat 128 ofertes de treball. El programa d’empreniment i innovació, que s’han llançat sota la marca Impulsa 19. S’han desenvolupat 23 accions formatives amb una participació de 250 persones, 4 trobades empresarials i a on s’ha fet seguiment a 35 empreses locals afavorint la seua transformació al món digital” ha informat el regidor de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació, Ferran Martínez.

 

 

Write your comment here ...

Deixa un comentari