El Vicealcalde de Gandia i Regidor d’Urbanisme, Josep Alandete Mayor, ha mantingut una reunió de treball amb les Directores Generals d’Habitatge i Emergència habitacional i Funció social de l’habitatge, Elena Azcárraga i Lorena Sanz, respectivament, i al director general de l’Empresa Valenciana de l’Habitatge (l’EVHA), Alberto Aznar, per a una primera posada en comú de les principals necessitats que tenim a Gandia així com dels projectes que ja estan en marxa.

Sobre la taula moltíssims projectes, com la proposta de regeneració i renovació urbana del Raval, que es vol fer extensible al Grau, Beniopa i Benixpeixca. També la promoció d’habitatge per tal de garantir el dret fonamental de la ciutadania.

El govern local també s’ha mostrat a la disposició de la direcció general i de l’EVHA per a generar noves vivendes en solars municipals o de la Conselleria, com és el cas de Santa Anna o el sector les Foies.

Aznar ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament i ha assegurat que la Direcció General continua en les mateixes línies de treball de la legislatura anterior: la mobilització de solars públics per a posar-los en marxa amb diferents fórmules de col·laboració público-privada per a promoure habitatge. També la col·laboració que està fent la Generalitat amb entitats bancàries per a que cedisquen habitatges que es destinen a atendre emergències habitacionals del veïnat. O l’activació de més ARRUS… “I qualsevol altra línia d’interès comú en relació a l’habitatge que puga fer que el veïnat de Gandia tinga garantit el dret fonamental a un habitatge digne”.

El director general de l’EVHA ha comentat també que el projecte de la cooperativa de vivendes a Santa Anna, innovador a Gandia, està en marxa.

La visita a Gandia forma part de les primeres visites “que des de la Direcció General de l’Habitatge estem realitzant a tots els ajuntaments per tal de mostrar-los la nostra col·laboració completa i veure les línies de treball que podem dur endavant”, ha recordat Azcárraga.

Finalment, la Directora General d’Emergència habitacional i Funció social de l’habitatge ha presentat la col·laboració que s’està mantenint amb CriteriaCaixa, “que esperem que tinga bons resultats. Per a Gandia representaria una partida molt important per a les actuacions d’emergència que malauradament encara s’estan produint”.

Write your comment here ...

Deixa un comentari