El nostre regidor Ferran Martínez Mendoza, Delegat de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació ha presentat aquest matí el “Pla d’Acció Polígons 4.0 Gandia”, elaborat junt les associacions empresarials dels polígons Alcodar i de Benieto.

El pla està basat en la nova llei valenciana per a la modernització de les àrees industrials, que estableix diferents classificacions amb les quals es pot optar a les ajudes i serveix de referència per a les noves empreses que busquen localització per a les seues inversions. Els dos polígons podrien aconseguir en poc més d’un any la qualificació màxima com a àrea industrial avançada i ser també dels primers al territori valencià.

El pla és una espècie de test permanent que genera informació actualitzada, sistematitzada, concreta i de qualitat sobre les àrees industrials, la seua situació actual i les seues principals limitacions pel que fa infraestructures i serveis.

“Volem millorar i modernitzar els nostres espais productius. Proporcionar uns objectius i un marc estable que guien la política d’inversions local en les àrees industrials en el mitjà i llarg termini. En definitiva, dibuixar el full de ruta dels pròxims 10-15 anys de la indústria gandiana”, ha assegurat Martínez.

En poc més d’un any, podríem ser també els primers en aconseguir la qualificació màxima d’àrea industrial avançada.
Això crearà un entorn altament competitiu, que atraurà noves empreses i permetrà accedir a més ajudes i inversions públiques i privades.

Finalment, el regidor de Polítiques Econòmiques també ha anunciat que el seu departament reactivarà l’Oficina municipal de captació d’inversions.

Si el temps ho permet, el Pla d’Acció Polígons 4.0 serà presentat demà dimecres, a les 19.30 h, a Foment AIC, davant de col·lectius empresarials, agents socials, alcaldes i regidors de la Safor, etc.

Write your comment here ...

Deixa un comentari