Comença un nou curs escolar a Gandia
9 de setembre de 2019 per mesgandiagrup

 Josep Alandete Mayor, vicealcalde de Gandia i Regidor d’Urbanisme, ha estat present en l’inici de curs a la nostra ciutat. Un inici que ve marcat per l’aplicació del Pla Edificant i la seua inversió de més de 20 milions d’euros de la Generalitat Valenciana per a la dotació als centres escolars i instituts d’unes infraestructures educatives de qualitat.

“Gràcies al compromís del Consell i al treball dels tècnics municipals hem acceptat el repte de millorar tots els centres. Treballarem perquè siga una realitat de la mà de les comunitats educatives”

“Hui és el dia en què el nostre futur entra en les classes i l’hem de cuidar des de totes les administracions. La nostra aposta és decidida, ja que l’ensenyament públic serveix per a combatre les desigualtats, donant a tots els xiquets i xiquetes les mateixes oportunitats independentment de les seues particularitats”.

Write your comment here ...

Deixa un comentari