Per una Fira i Festes de Gandia 2019 innovadora
2 de setembre de 2019 per mesgandiagrup

El nostre regidor Nahuel Gonzalez, delegat de Cultura, ha presentat aquest matí la programació musical de la Fira i Festes de Gandia 2019, que tindrà lloc del 27 al 30 de setembre.

La programació musical serà molt variada, amb estils musicals diferents i pensada per a totes les edats… On la col·laboració público-privada, també ha estat fonamental. Serà, en definitiva, una Fira que marcarà època i que serà recordada durant molt de temps.

Hi ha 3 escenaris per a les actuacions musicals: D’una banda, el PARC DE LA FESTA (parc Ausiàs March), l’espai de referència per a la gent jove, de divendres a diumenge, des de la mitjanit fins a les 6.30 de la matinada. Divendres, “Coco Loco on tour”Amb Actuacions del Dj’s Medardo de la Paz, Alex Alvarez i Pablo Mas. Dissabte, “Falkata”: Actuacions dels Dj Roberto Sansixto, Ivan Suel i Javi Mengu. I diumenge, de 19.30 a 00.30 h, el Pirata Rock Meeting, amb indie i pop rock d’alt nivell:  Capa de Plàstic, Valira i Miss Caffeina com a plat principal de la nit. A partir de les 00.30 h: “Bacarrà on tour”, amb les actuacions dels Dj Vicente Simo, Dael Debon i Mambo.

Finalment, a la CASA DE LA MARQUESA, hi ha concerts gratuïts al migdia i a la nit, amb els tributs musicals. D’una banda, els VERMUTS DE LA MARQUESA, a les 13 h, al Jardí de la Casa de Cultura. Dissabte, tribut a Loquillo, amb Defecto de formaDiumenge, The velvet rock band, amb versions de rock internacional.  I dilluns, “Los Ray-band”, amb versions de pop-rock.

A la nit, a partir de les 23 h, EL JARDÍ DELS TRIBUTS: “Please”, concert tribut a U2 (divendres); “Maroca”, tribut a Amy Winehouse (dissabte); Grahan Foster and friends, tribut a Eric Clapton (diumenge). A més a més, el diumenge 30, a les 19 h, s’hi manté el FESTIVAL GANDIA YEYÉ, amb Micky y los Colosos del ritmo.

Al TEATRE SERRANO, el divendres 27 de setembre, a les 22.30 h, s’hi representa “Pel davant i pel darrere”, de la companyia valenciana Olympia Metropolitana. Dissabte 28, a les 22.30 h, será el torn per a l’espectacle musical dedicat a Queen amb l’espectacle “We love Queen” de la companyia Yllana i Barabú. Les entrades estan pràcticament esgotades, amb la qual cosa s’està treballant en la possibilitat d’una sessió complementària.  Diumenge 29, a les 22.30 h, hi està prevista la representació de “Meravellós va ser tornar”, un tribut a Lina Morgan realitzat per Saga Produccions. Finalment, el dilluns 30, a les 20 h, acollirà un espectacle de circ a càrrec de la companyia “Falten 7”.

A la PLAÇA SANT JOSEP hi ha concerts gratuïts al migdia i a la vesprada amb música tradicional valenciana.  D’una banda, el diumenge 29, tindrem a PEP GIMENO “BOTIFARRA”, a les 13 h, al escenari de la Plaça sant Josep. Dilluns 30 a les 18 hactuació de Dani Miquel, el Cantacançons. 

A la PLAÇA DE L’ESCOLA PIA també hi haurà concerts gratuïts amb l’actuació, el divendres 27 a les 22.30 h, de Jonatan Penalba, un jove que aborda modernitat i tradició. El diumenge 29 de setembre a les 20 h és el torn de la Valencia Brass Band, amb un concert de música vent-metall i percussió, dirigit per Enrique Alborch Tarrasó.

 

 

 

Write your comment here ...

Deixa un comentari