El nostre regidor Josep Alandete Mayor, Vicealcalde de Gandia i delegat d’Urbanisme, va visitar ahir les obres de les noves instal·lacions de l’espai sociocultural de la “Quadra de Beniopa”, que acollirà el nou Centre Cívic, polivalent i modulable, i l’Escola de Música de la Banda de Beniopa.

Amb un pressupost de 630.000 €, cofinançat amb fons del Pla Confiança de la Generalitat i de l’Ajuntament de Gandia, l’espai comptarà amb un gran pati central que unirà els dos edificis, que podrà acollir actes diversos, que es complementarà amb un espai interior polivalent, flexible i modulable.

CarolaWoodward_2708

Josep Alandete Mayor: “L’objectiu és complir amb una vella reivindicació de Beniopa, que permetrà la creació del Centre Cívic del poble i la posada en marxa d’un espai per a albergar la nova Escola de Música de la Banda de Beniopa. L’espai era de propietat municipal des de fa anys i va ser a finals de l’anterior legislatura quan el primer govern del canvi va posar en marxa la construcció. L’actuació té en compte les restes de l’antiga edificació; S’ha refet, de manera fidel, l’edifici principal i li hem donat a la banda de música un espai digne, en les millors condicions”.

Write your comment here ...

Deixa un comentari