Un altre dels plats forts de la programació musical de la Fira i Festes Gandia 2019 són els concerts del Pirata Rock Meeting, el pròxim 29 de setembre en el parc de la Festa (parc Ausiàs March). Organitzat per Pirata Rock, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia, comptarà amb les actuacions de Capa de Plàstic, Valira i Miss Caffeina, una de les bandes referencia del nostre indie, serà el plat principal de la nit.

Aquest grup, capitanejat per Alberto Jiménez, torna a estar en boca de tots després del llançament de “Oh long Johnson”. Un nou disc que ens ha deixat grans himnes ‘festivalers’ que gaudirem en terres gandianes com: Reina, Prende o un Merlí que segur que ens regalarà un dels grans moments de la nit.

Al costat de Miss Caffeina, el Pirata Rock també ha fet una aposta pel producte local. Per això la primera edició dels Pirata Rock Meeting a Gandia comptarà amb l’actuació de Valira. El projecte de Juan Zanza, ex-component de La Raíz, s’ha convertit en una de les grans sorpreses de la temporada festivalera com vam poder comprovar en el seu concert en el Pirata Rock.

El “lineup” ho completarà la presència del grup saforenc Capa de Plàstic per a una nit plena de música amb la qual celebrar les festes de Gandia. Les entrades ja es troben disponibles a través de la web oficial del Pirata Rock Festival a un preu promocional de 12 euros.

El regidor de Política Festiva i Escena Urbana, José Manuel Prieto, ha manifestat la seua satisfacció per poder anunciar un cartell de primer nivell. “En aquesta edició de la Fira i Festes potenciem nous formats i nous espais. Combinem els escenaris de l’IES Maria Enríquez i el parc de la Festa. Així mateix, també hi haurà programació gratuïta en aquest últim espai totes les nits”.

Per la seua banda, el regidor de Cultura, Nahuel González, ha destacat “que l’aposta per un últim concert d’aquestes característiques reforça la varietat d’una Fira i Festes que combina estils, grups locals i diversitat. Amb Miss Cafeïna es mesclen ritmes diferents respecte a la programació de divendres i dissabte. Valira és la continuïtat de la qualitat que va nàixer a Gandia fa mes de 10 anys i Capa de Plàstic demostra que es pot fer música de molt de nivell en la nostra llengua“.

L’Ajuntament anunciarà en breu els concerts gratuïts que completaran aquesta varietat d’estils i de qualitat de la Fira i Festes 2019 (del 27 al 30 de setembre), tant en la Marquesa, com en altres espais.

Write your comment here ...

Deixa un comentari