El nostre regidor Nahuel González, delegat de Cultura i Participació Ciutadana, ha presentat aquest matí, junt amb els organitzadors, el Festival Internacional PaRedes que se celebrarà entre el 12 i el 18 d’Agost.

Encontre PaRedes, que s’ha convertit en un referent artístic i col·laboratiu en tota la comarca, tindrà lloc en el Grau de Gandia sota el lema “Mientas vivas…¡Vibra!”.

Es decoraran les instal·lacions del CEIP Joan XXIII, convertint-se en un dels primers col·legis a donar cabuda al muralisme en tot el territori valencià.

Des de l’organització, es demanarà la voluntat anònima als espectadors després de cada espectacle, ja que es necessita cobrir les despeses per a fer front a la trobada. *Ancos ha afegit “La cooperació econòmica voluntària apel·la a la continuïtat del projecte, pel fet que podem conéixer si agrada o no a l’espectador”.

L’esdeveniment durarà set dies, destacant els dies 14, 16 i 17 com els més impactants de la programació. Aquest últim tindrà un showcooking de fideuà de Gandia i els artistes faran una visita guiada pel Centre Històric de la ciutat. El tema principal de la trobada girarà entorn del joc en la infantesa, la memòria i les nostres arrels, i l’aigua; tot lligat en un mateix concepte.

Finalment, González ha destacat: “és un esdeveniment cultural, per tant tindrà un horari límit per a respectar al veïnat”.

Write your comment here ...

Deixa un comentari