Gandia en valencià

El nostre regidor responsable de Promoció Lingüística, Nahuel González, ha presentat la campanya “Gandia en Valencià” que té com a objectiu fomentar l’ús del valencià entre els nostres turistes.

“La finalitat és que les persones de fora puguen anar coneixent la nostra llengua i no siga un problema, sinó una ferramenta de cultura i coneixement de la diversitat lingüística”.

Als cartells, encapçalats amb el lema ‘Gandia en valencià’, que es trobaran a les zones més transitades en els pròxims dies, hi ha un codi QR per tal que, una vegada escanejat, es puga veure les principals oracions i paraules que més es fan servir en el dia a dia.

CARTEL2-A3

Per altra banda, hi haurà, també, una sèrie de cartells humorístics amb frases fetes que s’utilitzen en diferents registres: ‘Anem a fer-nos una’ o ‘mel de romer’. La finalitat d’aquests cartells, tal com s’afirma des de l’Agència Lloa, és explicar als turistes que a Gandia hi ha una llengua i unes paraules pròpies.

Write your comment here ...

Deixa un comentari