En memòria de “Les Tretze Roses” ?
5 d'agost de 2019 per mesgandiagrup

La ciutat de Gandia ha retut homenatge a les tretze dones assassinades per la dictadura franquista a Madrid el 5 d’agost de 1939 amb la inauguració de l’escultura ‘Sin Sentido’, obra de l’artista Jesús Martín, que romandrà 2 mesos en la Plaça Major.

? Carmen

? Martina

? Blanca

? Pilar

? Julia

? Adelina

? Elena

? Virtudes

? Ana

? Joaquina

? Dionisia

? Victoria

? Luisa

Perquè mai oblidem els seus noms, per la reparació i la dignificació, per la memòria de totes aquelles que es van deixar la vida per les llibertats i per la democràcia, sempre en la nostra memòria.

L’acte ha estat inaugurat pel nostre regidor i responsable de memòria democràtica de Gandia, Nahuel González  i ha comptat amb la presència del vicealcalde de Gandia, Josep Alandete, la regidora de Gestió Responsable del Territori, Alícia Izquierdo, el Director General de Memòria Democràtica, Iñaki Perez, l’autor de l’obra Jesús Martín, així com membres d’associacions en defensa de la Memòria Històrica i altres representats municipals.

Write your comment here ...

Deixa un comentari