El nostre regidor delegat de Cultura, Nahuel González, ha comparegut aquest matí, junt Jose Manuel Prieto, per presentar els espectacles teatrals programats durant la Fira i Festes al Teatre Serrano.

Les representacions començaran a divendres 27 de setembre a les 22.30 hores amb la representació de “Pel davant i pel
darrere” de la companyia valenciana Olympia Metropolitana. Dissabte 28 serà el torn per a l’espectacle musical dedicat a Queen amb  “We love Queen” de la companyia Yllana i Barabú. Diumenge 29 està prevista la representació de “Maravilloso fue volver”, un tribut a Lina Morgan realitzat per Saga Produccions. Finalment, el dilluns 30 a les 20.00 hores al Teatre Serrano acollirà un espectacle de circ a càrrec de la companyia “Falten 7”.

Write your comment here ...

Deixa un comentari