El nostre regidor Nahuel González, Delegat de la Memòria Democràtica, ha presentat, junt l’autor de l’obra ‘Sense Sentit’, Jesús Martín, l’acte que es produirà el proper dilluns 12, a les 12 del migdia, per honrar les víctimes que van perdre la vida durant la Guerra Civil i el Colp d’Estat franquista.

Es tracta d’una obra que recorda les víctimes, en especial les dones, afusellades durant la Guerra Civil i que pretén conscienciar que no és necessari que es torne a passar per aquella situació.

“Com a regidor i per a tot al govern, és tot un orgull que aquesta escultura estiga ací durant dos mesos i poder, d’alguna forma, rendir homenatge a les dones afusellades i, concretament a les 13 roses rojes de l’any 1939”.

Per la dignificació i la reparació de la memòria, per tots aquells que ja no hi estan, per seguir avançant sense mai oblidar el nostre passat i la nostra història.

#MemòriaDemocràtica

Write your comment here ...

Deixa un comentari