Impulsem la creació de la FIRA MERCAT GANDIA
30 de juliol de 2019 per mesgandiagrup

El nostre regidor de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació, Ferran Martínez, ha comparegut aquest matí, junt la nova Directora General de Comerç, Consum i Artesania de la Generalitat Valenciana, Rosana Seguí, per presentar el nou esdeveniment que te com a objectiu impulsar i promocionar el nostre comer urbà.

La fira tindrà lloc a l’espai polivalent del Mercat del Prado i es celebrarà a partir d’octubre setmanalment i durant tot l’any. La iniciativa pretén recuperar l’històric caràcter comercial tradicional de la nostra ciutat amb ofertes temàtiques d’alimentació i ecologia; moda, salut i parafarmàcia; artesania o Fira de les flors, entre altres: “Volem dinamitzar el comerç urbà, exercint de pol d’atracció amb caràcter supracomarcal. Recuperar l’esplendor comercial tradicional de la ciutat de Gandia” ha destacat Ferran Martinez.

Per la seua banda, la directora general ha felicitat el departament per la iniciativa “Va en la línia de la Conselleria d’Economia de fer polítiques productives amb valors, amb les persones al centre, amb una cura del territori. És el que nosaltres anomenem Econovida. Perquè creguem en les persones com a centre i motor de l’activitat econòmica”.

Així mateix s’ha celebrat una reunió de treball i s’han visitat les instal·lacions que acolliran la Fira Mercat Gandia, al Mercat municipal del Prado amb el Vicealcalde de Gandia i Regidor d’Urbanimse Josep Alandete Mayor, en la qual Seguí s’ha compromés a buscar línies d’ajudes, per tal de donar suport des de la Generalitat a aquest i altres projectes que fomenten el comerç local.

CarolaWoodward_2214

Write your comment here ...

Deixa un comentari