La nostra regidora, Alicia Izquierdo, edil de Gestió Responsable del Territori i Patrimoni, junt la regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Joana Navarro han fet balanç i s’han felicitat perquè la perspectiva de gènere augmenta cada any en els grans esdeveniments de la nostra ciutat.

– El 77% del personal contractat (270 de 350) al Pirata Rock Festival, són dones, i als principals llocs de responsabilitat.

– Hi ha 12 grups amb solistes o integrants femenines al cartell del festival.

“També la nostra presència al cartell de concerts és destacada, ja que hi actuaran 12 grups amb solistes o integrants femenines: Rozalen, Pupiles, Lola Indigo, Mafalda, Dorian, Su, Nathy Peluso, Anier, Els Catarres, Xavi Xarrià, El columpio asesino, Ítaca band…”.

A més s’hi han instal·lat dos  PUNT VIOLETA (zona de concerts i acampada) per tal d’informar, prevenir o denunciar la violència masclista.

Write your comment here ...

Deixa un comentari