La nostra regidora de Gestió Responsable del Territori, Alícia Izquierdo, va assistir ahir a la presentació del nou itinerari al Centre d’Interpretació Parpalló-Borrell.

Es tracta d’un itinerari circular condicionat pel Departament de Gestió Responsable del Territori de l’Ajuntament de Gandia i que compta amb un joc de pistes i plafons que ens guiaran al llarg del recorregut i que ens permetrà conéixer les característiques i peculiaritats del Paratge de Parpalló-Borrell.

A través del recorregut un total de deu plafons donen informació sobre el paratge: la fauna, la vegetació, el cicle de l’aigua, la protecció davant els incendis, la Cova del Parpalló… junt a una sèrie de pistes que els i les participants poden trobar amb l’ajuda del contingut dels panells. S’inclouen il·lustracions, fotografies, textos i pistes, amb un disseny molt didàctic i adreçat sobretot a un públic familiar.

212

Després d’aquesta presentació, l’itinerari estarà obert per a que qualsevol persona en qualsevol moment puga realitzar-lo de manera autoguiada. Al Centre d’Interpretació trobarà material complementari per a la seua realització això com més informació sobre les rutes i visites guiades que es poden realitzar al paratge.

INFORMACIÓ I RESERVES: 667 697 448

medinatural@gandia,org

Centre d’Interpretació Parpalló-Borrell: Carretera Gandia-Barx, km 9,5

Write your comment here ...

Deixa un comentari