Alícia Izquierdo, Regidora de Gestió Responsable del Territori i Patrimoni acompanyada de la representant d’Ideari, ha presentat hui el nou sender:

“Un sender local on a més de gaudir de la flora del paratge, els plafons traslladaran als visitants la importància d’aquest ecosistema i posen en valor el patrimoni natural i cultural de Gandia. Promovent així tant l’educació ambiental com l’eco-turisme en els quals treballen els centres d’interpretació ambiental”

Dimarts, a les 10 h, s’inaugurarà el traçat amb una rebuda dels participants al Centre d’Interpretació Parpalló-Borrell. A les 11 h, finalitzarà el recorregut amb llimonada ecològica. ACTIVITAT GRATUÏTA

L’activitat del proper dimarts consistirà en la realització per primera vegada d’aquest sender, adreçat a tot tipus de públic amb el següent programa:

-10:00h Rebuda dels participants al Centre d’Interpretació Parpalló-Borrell.

-11:00h Finalització del recorregut i llimonada ecològica per als participants.

Write your comment here ...

Deixa un comentari