El nostre regidor Nahuel González, delegat de cultura, junt la regidora delegada de polítiques educatives i polítiques socials, Carmen Fuster i el Director del CIG-UV, J. Emili Aura, ha presentat la 36 edició de la Universitat d’Estiu de Gandia.

Enguany es commemora el 70 aniversari de la Declaració dels Drets Humans celebrada el curs passat i s’organitza sota el lema “Drets a tot el món” i s’ofereixen diferents activitats, des de conferències i taules redones fins a actuacions musicals amb el lema “Les nits al jardí”.

Nahuel González: “Vull destacar que la Universitat ha tingut eixa diferència de la presència femenina en el món de la música”

Les conferències i taules redones tindran lloc del dilluns 15 de finalitats el divendres 19 juliol. D’altra banda, les actuacions musicals es produiran del dijous 11 fins al divendres 19 de juliol amb actuacions com Pep Botifarra i Ahmed Touzani.

Totes les activitats se celebraran a la Casa de la Marquesa i seran gratuïtes.

Write your comment here ...

Deixa un comentari