El nostre regidor Nahuel Gonzalez, Delegat de Cultura, va assistir ahir de vesprada a l’inaguració de l‘exposició ‘Mujeres/Dones‘ en el Centre Museístic de l’Antic Hospital de Gandia (CEMAH), de l’artista multidisciplinar HELENA AIKIN, que torna a exposar a Gandia després de 5 anys de parèntesi. 

Compost d’escultures de diferents formats i pintures, l’artista presenta les seues escultura com un homenatge al cos femení, a la seua capacitat de donar vida, de nodrir-la i protegir-la, a la bellesa de les formes corbes. Aquestes escultures, realitzades en terracota, bronze i ciment, estan inspirades en deesses, matriarques i heroïnes mitològiques de civilitzacions més yin, matriarcats ancestrals on el femení es venerava, i s’associava a la creació, regeneració, la saviesa, el benestar i abundància.

frances_190629_10041

Per la seua part a la sala superior, se situen les pintures, que versen sobre la nostra Gran Mare, la Terra. En l’acte inaugural la compositora i interprete Eva Gancedo, va presentar una obra inèdita composta especialment per a aquesta exposició.

L’exposició podrà visitar-se del 29 de juny al 28 de juliol, a la Sala de Dons del Centre Museístic Antic Hospital de Sant Marc.

Write your comment here ...

Deixa un comentari