• La declaració del llibre oficial de les Falles de Gandia com a llibre d’Interés Turístic per la Generalitat és una distinció al bon treball de la Federació de Falles i cadascuna de les comissions falleres i la seua aposta per la cultura i la nostra llengua. 

Compromís +´ Gandia unida ha volgut felicitar públicament les Falles de Gandia pel reconeixement públic que la Generalitat ha atorgat al seu llibret oficial, el “Foc i Flama”, declarat d’Interés Turístic. Per a la coalició és una passa important cap a la consecució de la més que merescuda Declaració d’Interés Turístic Nacional, que esperen es puga aconseguir quan més prompte millor. I ha fet extensiva la felicitació a totes les falles de Gandia, que des de fa molts anys han fet un treball magnífic per la nostra cultura i llengua, reflectida, per exemple, en els seus llibrets, que són d’una gran qualitat literària i de disseny. I així ho reconeix també el món faller del País Valencià, “per al qual som un referent des de fa molt de temps. Són innumerables els guardons aconseguits per les comissions als diferents premis d’arreu del territori, tant al llibret, com al contingut. El llibret representa també un aparador per a la marca Gandia i una eina perquè es donen a conèixer i d’expressió per als nostres autors i dissenyadors locals”, ha assegurat Josep Alandete. 

Write your comment here ...

Deixa un comentari