La regidora de Polítiques Econòmiques i número 2 de la candidatura de Compromís Més Gandia unida, Alícia Izquierdo, ha comparegut per explicar la reducció del deute de la ciutat en més d’un 20% en 4 anys i la possibilitat de realitzar més inversions en serveis públics i abaixar els impostos a la ciutadania de Gandia.

Amb el refinançament del deute municipal que permet el govern espanyol, Alícia Izquierdo ha valorat que el govern de progrés de Compromís Més Gandia unida “ha acomplit amb l’objectiu econòmic de reduir el deute. Hem sigut bons gestors i així ho avalen els informes tècnics, tot en benefici de la ciutadania”.

“La valoració que fem és que hem acomplit l’objectiu pel qual vam decidir tornar al govern de Gandia. Podem traure pit: hem sigut bons gestors”.

Segons Izquierdo, “continuaran les polítiques de progrés perquè estem en la bona senda que possibilita eixa part més creativa”. Izquierdo ha conclòs que el govern acaba la legislatura amb l’objectiu acomplit.

Write your comment here ...

Deixa un comentari