La candidatura que encapçala Josep Alandete anuncia un punt d’atenció per a l’alumnat i joves amb problemes

El passat dijous el candidat a l’alcaldia de Gandia per Compromís + Gandia unida, Josep Alandete, conjuntament amb la regidora actual d’Educació i Joventut, Laura Morant, i el candidat Miquel Peiró, es van reunir amb la coordinadora d’AMPA de la ciutat per escoltar les seues preocupacions, les necessitats i resoldre qualsevol dubte que tingueren. I al mateix temps la regidora Laura Morant amb la col·laboració dels dos membres de la llista electoral, els va poder concretar les línies bàsiques del programa electoral que porta la candidatura en tot el tema educatiu i també de joventut.

Així mateix la coordinadora d’AMPA Gandia va mostrar el seu interés perquè els patis dels col·legis públics foren més atractius i dinàmics, i el suggeriment de poder obrir, com ja es feia abans, alguns dels patis de les escoles i instituts públics que, amb supervisió d’adults, pogueren ser utilitzats fora de l’horari escolar.

També insistiren que, tot i saber que la Conselleria d’Educació té molta feina, necessitaven respostes més ràpides via correu o telèfon. Plasmaren la idea de millorar la coordinació entre equips directius i AMPA de cada centre, conjuntament amb la Coordinadora. També van demanar major coordinació entre els equips de benestar social i els centres educatius, afegint que serveis socials realitza una bona tasca però cal que les administracions invertisquen més recursos.

La coordinadora d’AMPA Gandia van recalcar la importància de les jornades de portes obertes dels centres per poder conéixer-los. I l’existència de llocs per a oci alternatiu a l’alcohol i festa, que ja s’està realitzant a Gandia tant al Consell de Joves de Gandia com al centre Cívic de Roís de Corella i pròximament al Casal del Gau o centre cívic de Beniopa, entre altres espais.

També es va coincidir que el programa d’atenció a l’absentisme escolar hauria de ser més complet en funcions, i es va explicar una de les propostes que presenta Compromís + Gandia unida respecte a la funció d’atenció a alumnat i joves amb diferents problemes, els quals podran ser atesos en un punt concret habilitat per a aquesta necessitat.

Agrair des de la coalició aquesta reunió i poder atendre les seues peticions, perquè també cal un augment de les subvencions a cada AMPA atés la gran tasca que desenvolupen. 

Write your comment here ...

Deixa un comentari