El regidor delegat de Responsabilitat Social i Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González, ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació acompanyat de la presidenta de l’Associació de Persones amb Trastorn de l’Espectre Autista de la Safor (ASTEA Safor), Celia Olcina, i el promotor musical José Luis Larroca per a informar sobre la celebració del Festival solidari Yabba Dabba Doo, primer festival de rock’n’roll i garage a Gandia que tindrà lloc dissabte que ve 20 d’abril a Gandia a benefici de ASTEA Safor.

El festival donarà començament amb el concert de Los Llobarros a la Casa de la Marquesa a migdia, en horari “de vermut” i continuarà a la vesprada, a partir de les 18.30 hores, en el Museu Faller de Gandia.

El concert comptarà amb la participació de les següents bandes de rock and roll i garage:  Thee Blind Crows, Los Wavy Gravies, Juanita Banana, Doctor Explosió i The Oddballs. Entre les actuacions dels grups s’intercalaran sessions de coneguts dj’s, que després continuaran actuant a partir de la 1.30 hores.

En l’entrada del museu estaran instal·lats llocs de marxandatge (vinils, samarretes,…) i la zona del párquing del museu es destinarà a food trucks.

El disseny del cartell ha sigut realitzat per l’artista d’Oliva, Luis Galbis Fuster.

L’esdeveniment està previst que acabe a les 5 de la matinada. “Necessitàvem un espai tancat, per a minimitzar les molèsties de cara a la ciutadania, i el Museu Faller és un entorn magnífic per a fer aquesta tasca solidària”, ha comentat l’edil.

Per part seua, Larroca ha explicat que el festival és una manera d’acostar a Gandia  un estil de música que està tenint molt d’èxit a nivell nacional.  “Tot això ha sorgit com la idea de tres bojos que volíem fer alguna cosa per la nostra ciutat, perquè a vegades ens quedem una mica buits de continguts musicals. Volíem que Gandia estiguera dins d’aqueixa moguda del rock and roll i del garage. I a part està la connotació solidària, perquè les persones amb trastorn de l’espectre autista necessiten aqueixa ajuda”.

Les entrades es poden adquirir a la Casa de la Marquesa, Museu Faller, Delta Records, Pub Dublin i movingtickets.com

Finalment, el regidor ha animat a la ciutadania perquè participe en el Festival Yabba Dabba Doo i ha agraït a Larroca l’esforç realitzat en l’organització de l’esdeveniment i a ASTEA “la seua tasca solidària i de lluita per defensar a les xiquetes i xiquets autistes de la nostra ciutat i comarca”.

 

Write your comment here ...

Deixa un comentari