Xavier Ródenas Mayor
11 d'abril de 2019 per mesgandiagrup

24. Xavier Ródenas Mayor (INDEPENDENT). Enginyer forestal.

Sóc Xavi Ródenas i em presente en la candidatura de Compromís +´ Gandia unida perquè una vegada més recull a l’esquerra alternativa de Gandia. He tingut l’oportunitat de representar a Més Gandia durant 4 anys com a regidor de l’Ajuntament de Gandia. Estic orgullós del treball fet. Hem acomplit gran part del nostre programa polític i amb això hem acomplit la paraula donada. Hem fet de Gandia una millor ciutat. Revertir una ciutat de mentides i deutes en una ciutat sostenible i respectada era un repte difícil que crec que hem aconseguit superar. Però el més bonic d’aquests 4 anys han estat les persones, els ciutadans i ciutadanes i en especial el projecte de Més Gandia. Un projecte unitari, d’il·lusió, republicà, respectuós amb les persones i amb el territori, que estima la seua llengua i cultura, feminista i que lluita de valent contra les desigualtats. No hem de demostrar res, ja ho hem fet. Resta molt de camí per fer i moltes són les amenaces i per això torne a donar suport a una llista i a un grup de persones militants i simpatitzants que són la millor part d’aquest projecte. Per això et demane que confies amb nosaltres per seguir revolucionant Gandia d’igualtat, verd, responsabilitat i estima.

Write your comment here ...

Deixa un comentari