Verónica Vidal Palmer
11 d'abril de 2019 per mesgandiagrup

S8. Verónica Vidal Palmer (INDEPENDENT) 32 anys. Mestra d’Educació Infantil al CEIP Jaume I d’Elx.

 

Fermament convençuda de què l’educació és la ferramenta bàsica per al desenvolupament íntegre de les persones, visc el meu dia a dia amb il·lusió.

L’escola és la base per generar oportunitats i ajudar a reduir les desigualtats. Com a reflex de la societat on vivim, és important mantenir un model d’escola inclusiva, participativa i oberta per crear consciència en els més menuts. Educar en el respecte, la igualtat, l’esforç i la responsabilitat és l’objectiu per tal de contribuir a una societat equilibrada, crítica i empàtica, adaptada a la realitat en la qual vivim.

D’aquesta manera, no em podria sumar a altre projecte més acord amb aquests valors i inquietuds que al de Compromís +´ Gandia Unida, on hi ha una tripulació enorme de persones preparades però de caràcter senzill, amable, i solidari que es preocupa per les persones, les escolta i les fa partícips del seu projecte; I és que la història l’escrius tu.

Write your comment here ...

Deixa un comentari