Pere Montalban Piri
11 d'abril de 2019 per mesgandiagrup

21. Pere Montalban Piris (INDEPENDENT). 35 anys. Hostaler.

Natural de Beniopa, sóc hostaler de professió i vocació, des de ben menut he estat lligat al món de la cultura i a les nostres tradicions, siga com a faller o fester de diverses associacions locals. També sóc el president de l’Associació gastronòmica de Beniopa.

Vull donar suport a aquesta candidatura perquè m’agradaria defendre les necessitats dels veïns i les veïnes, i ajudar en tot el que faça falta, ja que estime el lloc que m’ha vist créixer, en el qual he format també una preciosa família de dos perletes amb la meua dona.

Seré canalitzador, conjuntament amb l’actual presidenta de la Junta de Districte, Laura Morant, de totes les necessitats de Beniopa, encara que ja sóc ben conscient de tota la feina que cal fer o millorar.

Write your comment here ...

Deixa un comentari