Nahuel González López
11 d'abril de 2019 per mesgandiagrup

4. Nahuel González López (EUPV). 30 anys. Promotor cultural.

 

Em dic Nahuel González López. Actualment sóc Regidor i Tinent d’Alcalde de Responsabilitat Social i Polítiques amb la Ciutadania a Gandia des de 2015. També President de la Junta de Districte de República Argentina. Vaig entrar en política amb l’objectiu de poder canviar la societat i sobretot aquelles injustícies que provoquen dolor i sofriment a la gent. He militat en diversos moviments socials i actualment sóc el Coordinador d’Esquerra Unida a Gandia. Sempre he defensat la unitat i la confluència per a aconseguir governs de canvi i el benestar de la nostra ciutat.

Aquesta legislatura em congratule d’haver pogut impulsar les ajudes per a les persones més vulnerables, l’adjudicació d’habitatges públics, la lluita per les persones dependents i les polítiques de participació com els pressupostos participatius.

He treballat en molts sectors des dels 16 anys, especialment com a promotor cultural del qual he sigut autònom 4 anys organitzant diferents esdeveniments i festivals relacionats amb la música, la cultura i l’oci.

El meu objectiu continua sent el mateix que quan vaig començar a militar: treballar per un món millor, començant per la ciutat que em va veure créixer i la que estime amb tota la meua força.

I fer-ho de la mà de totes les persones que vulguen aquesta xicoteta revolució. Unides, guanyarem.

Write your comment here ...

Deixa un comentari