Maria Pilar Reina Romero
11 d'abril de 2019 per mesgandiagrup

8. Maria Pilar Reina Romero (INDEPENDENT). Empresària.

Els meus avis materns es dedicaven al camp. He treballat des que tinc 16 anys, per descomptat en els estius, perquè a l’hivern havia de preparar-me per a anar a la universitat, encara que també treia un extra amb classes particulars. Vaig fer batxiller en l’Institut Ausiàs March, allí vaig coincidir per primera vegada en Pep Alandete.

Sóc Llicenciada en dret per la Universitat de València, vaig ser la primera cosina a tindre una llicenciatura, encara que afortunadament darrere han vingut molts més. També he cursat cursos superiors de Direcció de Vendes i de Direcció d’Empresa per ESIC, que m’han servit per a tindre una altra perspectiva de la vida, per a pedrer la por i per a estar sempre disposada a aprendre, donat que la vida és això.

Tot en aquesta vida requereix d’esforç i és molt important transmetre-ho. La veritat és que sempre m’ha interessat la vessant pública i més quan es gestiona amb l’esforç de tots nosaltres, per això crec que és important que estiguem representats per bones persones que busquen el bé comú i encara que m’agrada poc el protagonisme he donat un pas endavant perquè crec que puc aportar la meua experiència com a emprenedora.

Write your comment here ...

Deixa un comentari