Marcela Maza Cano
11 d'abril de 2019 per mesgandiagrup

19. Marcela Maza Cano (COMPROMÍS). 45 anys. Llicenciada en Història de l’art i en Disseny D’interiors. Treballe com area manager en Compac Marmol & Quartz.

L’educació i la cultura són els fonaments principals dels pobles i és per això, que hem de treballar per aconseguir que la nostra ciutat siga un referent tant cultural com educacional. Gandia Capital Cultural no deu ser només durant un temps limitat. Gandia ha de ser capdavantera de la cultura al nostre país, tant literària com museística com en les arts escèniques. Però sobretot un referent cultural en tolerància i respecte. Perquè la cultura, implica moltíssimes coses més enllà del que entenem com a cultura. Formar a les persones donant-les una educació lliure i culta ens dóna les eines adequades per assegurar-nos un futur ric, divers i tolerant, és per això que les polítiques culturals han d’anar per eixe camí.

Write your comment here ...

Deixa un comentari