Manuel Àngel Cabanillas Gómez
11 d'abril de 2019 per mesgandiagrup

15. Manuel Àngel Cabanillas Gómez (COMPROMÍS). Professor.

Vaig estudiar la diplomatura de magisteri en la Universitat de València i en l’actualitat done classe de geografia i història i sóc cap d’estudis en l’IES Joan Fuster de Bellreguard.

Sempre he cregut que un bon ensenyant s’ha de sustentar sobre tres potes que es complementen: la pedagògica, la reivindicativa i la social. És per això que quan vaig aprovar les oposicions a magisteri i vaig començar a treballar en allò que m’apassionava va començar el meu compromís, amb la pròpia docència afiliant-me als Moviments de Renovació Pedagògica (MRP), amb les reivindicacions de la classe treballadora afiliant-me a un sindicat i amb la lluita per un món millor afiliant-me a un partit polític.

En el Sindicat de Treballadors i Treballadores de l’Ensenyament del País Valencià – Intersindical Valenciana vaig tindre el privilegi de poder estar alliberat durant 19 anys, en els quals he ostentat diverses responsabilitats: responsable comarcal de la Safor, membre del Secretariat Nacional, membre del Secretariat Confederal, coordinador de l’àrea de política educativa, director de l’Escola de Formació Melchor Botella, etc. Durant 15 anys he format part del Consell Escolar Valencià, en representació del professorat, on vaig presidir la comissió de renovació pedagògica.

Forme part de l’MRP Escola d’Estiu Marina-Safor des dels seus inicis, on entre altres moltes altres activitats hem organitzat 31 edicions de la trobada del mateix nom. Des de fa 15 anys sóc el president del Col·lectiu de Mestres de la Safor, que és el pioner de la Renovació pedagògica a la comarca i un dels primers a crear-se al País Valencià. Forme part de la Junta directiva de la Federació de MRP del País Valencià des de la seua creació.  

En política, em vaig afiliar fa un grapat d’anys a la UPV, sota eixes sigles vaig anar de número 7 en les llistes a les Corts Valencianes i he estat membre del Secretariat local del Bloc a Gandia.

Em presente en aquesta candidatura per aportar el meu granet de sorra per fer que Gandia puga tindre un govern progressista que continue treballant per fer-la una ciutat culta, neta, verda, alegre, on les persones puguen sentir-se orgulloses de la seua història i puguen mirar el futur amb optimisme, amb esperança, amb alegria.

Write your comment here ...

Deixa un comentari