Juan Camilo Pérez Martínez
11 d'abril de 2019 per mesgandiagrup

S6. Juan Camilo Pérez Martínez (Compromís) 27 anys. Graduat en Història. Professor de Secundària.

 

He viscut sempre a Gandia i des de ben menut he estat preocupat per l’evolució social i política de la nostra ciutat. Els joves hem d’estar actius en política perquè ens juguem el nostre futur i no podem quedar-nos passius davant les retallades en l’Estat de benestar que els partits de dreta proposen. He optat per participar en la llista de Compromís +´ Gandia unida perquè pense que estes eleccions seran decisives per al futur de la nostra ciutat. Tenim l’oportunitat d’aconseguir la primera alcaldia del canvi perquè totes les persones siguen tractades igualitàriament, i la joventut puga tindre oportunitats de futur. És una llista transversal que inclou persones de tots els àmbits de la societat amb ganes de dedicar tot el seu saber a un projecte de ciutat compromés amb els ciutadans, vinguen d’on vinguen.

Write your comment here ...

Deixa un comentari