José Vicente Aparisi Sebastià
11 d'abril de 2019 per mesgandiagrup

20. José Vicente Aparisi Sebastià (ERPV). 57 anys. Operari Industrial.

Des que vaig nàixer visc en el Grau. He tingut moltes feines, entre elles, cambrer, pescador, pintor i actualment sóc operari en una empresa de productes carnis. A més, participe activament en la vida quotidiana del meu poble. Entre tantes altres coses, he sigut cofundador de la Falla Sant Nicolau – Mosquit i sóc vicepresident de l’Associació Musical Grau de Gandia. També em considere un ferm defensor de la cultura del País Valencià, tant és així que sóc membre de la Muixeranga de La Safor i del grup de dansa Roda i Volta. He decidit donar suport a aquesta candidatura perquè és l’única capaç d’agrupar a l’esquerra gandiana i dur a terme polítiques de canvi real una vegada guanyem l’alcaldia.

Write your comment here ...

Deixa un comentari