Jesús Oya Guerola
11 d'abril de 2019 per mesgandiagrup

17.- Jesús Oya Guerola (COMPROMÍS). 19 anys. Estudiant.

Actualment estic estudiant un FP Superior d’Assistència a la Direcció al Joan Fuster (Sueca). I sóc secretari local de Joves PV – Compromís Gandia.

Em presente com a candidat a les eleccions municipals perquè pense que és el moment de seguir avançant i no retrocedir amb el nostre futur, ens juguem molt a aquestes eleccions tant en llibertats com en drets.

Sóc una persona molt empàtica i a la que li agrada donar veu a tota persona que no estiga d’acord amb la meua opinió, això el que fa és millorar com a poble, sentir-nos uns als altres per tal d’aconseguir un objectiu, el benestar de totes les persones i en especial als joves que és pel que jo vull lluitar a aquesta ciutat, perquè no es quede cap jove fora de la nostra ben volguda ciutat.

Espere comptar amb tots/es vosaltres per construir una Gandia en present amb els joves.

Write your comment here ...

Deixa un comentari